Voetbalmiddag SC Cambuur bij vv Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN - Op woensdagmiddag 30 mei wordt er bij vv Zwaagweisteinde een voetbalmiddag gehouden door en in samenwerking met SC Cambuur. In een drie uur durend programma krijgen de kinderen een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële Cambuur jeugdtrainers en ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer,.

De voetbalmiddag is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud die wel of niet op voetbal zitten. Deze kinderen ervaren deze middag dus hoe het is om één middag door het leven te gaan als een échte eerste elftalspeler van SC Cambuur. Met tips van vaste trainers vanuit de SC Cambuur Voetbalschool worden jongens en meisjes een leerzame- en plezierige voetbalmiddag en animatieprogramma aangeboden.

De voetbalmiddag begint om 15:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Op deze middag ontvangen de kinderen de volgende onderdelen:

· Vaste begeleiding van een SC Cambuur jeugdtrainer

· Afwisselend en gevarieerd veld- en animatieprogramma

· Gezonde tussendoortjes en meerdere malen drinken

· Een SC Cambuur Voetbalmiddag Goodiebag

· Een SC Cambuur Voetbalmiddag Certificaat

· Kans op unieke Cambuur-prijzen

· Kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding van SC Cambuur

De middag staat open voor iedereen die van voetbal houdt en een leuke middag wil hebben. De kosten voor deze middag zijn € 25 per deelnemer en opgave kan via deze link.