Winterfair op 'De Spitkeet'

Harkema - Een grandioze winterfair met als thema 'landelijk onthaasten' wordt van 12 tot en met 15 december op themapark 'De Spitkeet' georganiseerd.

In een ongedwongen gezellige sfeer wordt u welkom geheten met een heerlijk glaasje gl├╝hwein om te genieten van deze bijzondere winterfair met diverse activiteiten. Er zijn onder meer workshops kerststukjes maken voor volwassenen en kinderen, een verloting met als hoofdprijs een dagtocht voor twee personen aangeboden door 'Dalstra Reizen', een grabbelton en pindapoppen maken voor de kinderen, het rad van avontuur, de boodschappenmand, verhalenvertellers, demonstraties van yogalessen, schoonheidsbehandelingen en nekmassages.

Er zijn prachtige kerstcreaties, kerststukjes en winterartikelen te koop. Ook de winterse lekkernijen ontbreken niet op deze winterfair, zoals de zelf gebakken oliebollen en zelfgemaakte erwtensoep. Het park is voorzien van sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek.

Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur; zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis parkeren! Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.despitkeet.nl of naar Facebookpagina: www.facebook.com/spitkeet