Café Cafetaria De Witte Olifant nieuwe sponsor van It Tredde

BURDAARD - Met trots mag de sponsorcommissie bekend maken dat Café Cafetaria De Witte Olifant, een begrip in de wijde omtrek van Burdaard, de nieuwe kledingsponsor van It Tredde is. Dankzij deze hernieuwde en uitgebreide samenwerking tussen de FC en de lokale café-cafetaria is It Tredde voorzien van prachtige nieuwe tenues. De Witte Olifant is al een jarenlange trouwe sponsor van de vereniging en de sponsorcommissie dan ook zeer blij dat de samenwerking is uitgebreid.

De Witte Olifant

Café Cafetaria De Witte Olifant is al sinds jaar en dag een gezellig café met een uitstekende cafetaria en ruim terras. Je kunt er terecht voor heerlijke diverse snacks, pizza’s, belegde broodjes en nog veel meer. Ook de gezellige kroeg biedt veel gezelligheid!

It Tredde

Al sinds jaar en dag voetballen de mannen van It Tredde met bijnamen op de achterkant van het shirt. Ook bij de nieuwe shirts zijn er weer een aantal pareltjes van achternamen te vinden. Het is sowieso een aanrader om eens een kijkje te nemen bij It Tredde en de kunsten van een ‘De Knaak’, ‘Noait De 0’, ‘Peppie’ of ‘Eentje Toe’ te bewonderen op sportpark De Swellen.