Reünie chr. muziekvereniging de Bazuin Holwerd

Holwerd - In 2019 bestaat christelijke muziekvereniging de Bazuin uit Holwerd 100 jaar. Dit wordt groots gevierd met een reünie op zaterdag 13 april en een jubileumconcert op 30 november.

Tijdens de reünie worden leden en oud leden uitgenodigd om samen muziek te maken en oude muziekvrienden te ontmoeten. De reünie start om 9:30 uur met een Play-Inn. Overdag worden muziekstukken ingestudeerd welke op de namiddag zullen worden gepresenteerd tijdens een klein concert. Vervolgens is er een receptie, diner en een gezellige borrel als afsluiting. Bent u zelf niet meer in het bezit van een instrument? Geen probleem! De Bazuin probeert dan een instrument voor u te huren of te lenen.

Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen niet deel te nemen aan de Play-Inn. U bent dan op de namiddag van harte welkom om bij het concert aan te sluiten en vervolgens oude muziekvrienden te ontmoeten tijdens de receptie, het diner en de borrel.

Ben jij in het verleden lid geweest van muziekvereniging de Bazuin in Holwerd? Geef je dan snel op via jubileum@debazuinholwerd.nl. Kijk voor het opgaveformulier en meer informatie op www.debazuinholwerd.nl of op de Facebookpagina van de Bazuin Holwerd.