Country Trail Band verzorgt concert in vGKN-kerk Harkema

Harkema - De Country Trail Band komt zondagavond 18 november naar de vGKN-kerk te Harkema (Warmoltstrjitte 61). De formatie zal er een spetterend countryconcert geven.

De aanvang van het optreden in Harkema is 19.30 uur. De Country Trail Band geniet grote bekendheid. De band verzorgt optredens met onder andere countrygospel, nummers van Johnny Cash, Johannes de Heer et cetera.

De Country Trail Band is een begrip in Nederland en is graag gezien in zowel traditionele kerken als evangelische gemeenten. Muzikaal heeft de groep een intensieve ontwikkeling doorgemaakt.

De wortels waren en zijn Amerikaanse country gospel. In de loop der jaren kwamen daar eigen Nederlandstalige liedjes bij omdat teksten in de moedertaal recht tot het hart van de mensen spreken. Op voorspraak van Jan Quintus Zwart, die al sinds 1990 de platen van de band uitbrengt, ging de band ook liederen uit de bundel van ‘Johannes de Heer’ en ‘Glorieklokken’ in countrystijl opnemen en zingen tijdens hun concerten.

Meer dan twintig albums heeft de Country Trail Band op haar naam staan, afwisselend Engelstalig of Nederlandstalig. Altijd gaat de opbrengst van die albums naar goede doelen, vooral kleinschalige projecten van Nederlandse echtparen die in ontwikkelingslanden evangelisatie en praktische hulp combineren.

Een ieder is zondagavond 18 november van harte welkom bij het concert in de Harkemaster vGKN-kerk. De entree is gratis. Wel is er een collecte voor de bestrijding van de onkosten.