Samen isoleren en zonnepanelen aanschaffen

Metslawier - Bewoners in Metslawier die interesse hebben om binnenkort hun huis te isoleren of zonnepanelen willen, zijn op 20 november om 19.30 uur van harte welkom in Café “Veldzicht”, Roptawei 14. Een aantal buren is aan de slag gegaan met een burenaanbod voor isolatie en zonnepanelen en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Metslawier. Op 10 november organiseerden ze een duurzame huizenroute. Deze groep enthousiaste bewoners heeft daarom de krachten gebundeld en wil voor alle buren aan de slag met een mooi aanbod voor isolatie en zonnepanelen. Zij gaan hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergelijken op basis van kwaliteit, service en prijs. Tijdens de bijeenkomst presenteren zij het aanbod en vertellen over de selectie.

Aanmelden

Bewoners die willen komen en interesse hebben in isolatie of zonnepanelen kunnen zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via metslawierenergie@gmail.com.

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. www.buurkracht.nl

Neem voor meer informatie over Buurkracht contact op met marjan.faber@buurkracht.nl.