PKN-gemeente Harkema houdt bazaar en goederenmarkt

Harkema - De PKN-gemeente Harkema houdt zaterdag 10 november haar jaarlijkse bazaar en goederenmarkt. Plaats van handeling is gebouw De Rank, achter de PKN-kerk aan de Warmoltsstrjitte 113.

De bazaar en goederenmarkt belooft volgens de commissie weer veel spektakel met diverse spelletjes en een ruim aanbod van leuke spulletjes. ,,En natuurlijk zijn er op de boekenmarkt weer heel veel goede en mooie boeken.” Ook worden tijdens de bazaar heerlijke snert en bruine-bonen-soep verkocht om mee naar huis te nemen.

De zelfgebreide sokken, gewone of Noorse, in alle maten zijn er dit jaar ook weer. Ook grote maten zijn ruim voorradig. ,,Als u deze winter warme voeten wilt, kom dan op onze bazaar.”

Een ieder wordt van harte uitgenodigd om de bazaar en boekenmarkt met een bezoekje te vereren. De deuren gaan ’s morgens om precies negen uur open. De bazaar en goederenmarkt duren tot ’s avonds laat. Voor de jeugd van het basisonderwijs is er de speciale kinderbazaar (tot ’s middags vijf uur) met hele mooie prijzen.