Boelenslaan/It Fean wint ook return van Deinum

Boelenslaan - In het laatste weekeinde van oktober stonden de eerste returnwedstrijd alweer op het programma. Na 60 minuten in het mooie weer te hebben gespeeld, stond Boelenslaan/It Fean aan de zonnige zijde van de eindstreep tegen Deinum: 17-10.

Na het beginsignaal wist Deinum de score te openen, maar gelukkig kon de Expert-formatie hier snel op reageren: 1-1. Een tactische wissel werd meteen toegepast bij de thuisploeg en dit pakte goed uit. Boelenslaan/It Fean scoorde driemaal op rij. Vervolgens werd er beurtelings gescoord, voordat de coach van Deinum een time-out aanvroeg. Dit pakte halverwege de eerste helft ook goed uit voor de gasten. Een 7-3 achterstand werd rechtgezet tot een 9-9 ruststand.

De tweede helft begon aan beide kanten stroef. De eerste tien minuten werd er hard gewerkt voor een goal, maar beide teams hadden de verdedigende zaken goed op orde. Gelukkig wisten de heren van Boelenslaan/It Fean de ban te breken: 13-9. Uiteindelijk werd het een 17-10 zege. Concurrent WWC liet punten liggen, dus gaat Boelenslaan/It Fean met een gedeelde tweede plek de zaal in. Alleen Lintjo staat boven de ploeg.