BridgeClub Buitenpost viert 45-jarig bestaan

Buitenpost - BridgeClub Buitenpost bestond afgelopen donderdag 6 september op de dag af 45 jaar. Veel van de 94 leden die de club momenteel telt waren die avond aanwezig in zalencentrum 'The Point'.

Het jubileum werd met een passend drankje en een hartige versnapering gevierd. De bijzondere dag viel ook nog eens precies samen met de eerste donderdagavond van het nieuwe bridgeseizoen. Tevens vond de traditionele jaarlijkse ledenvergadering plaats. 

Bridgeclub Buitenpost is een buitengewoon moderne club en er is het afgelopen jaar dan ook fors geïnvesteerd in spelmateriaal en technologie waardoor de uitslagen en het spelverloop al direct na afloop van een speelochtend of –avond bekend zijn. Ook kunnen de leden hun resultaten later nog eens uitgebreid op de eigen website van de club bekijken om te zien of een bepaald spel misschien nóg beter gespeeld had kunnen worden. Hoezo zou bridge niet van deze tijd zijn?

,,Eenmaal aan de bridgetafel willen we vanzelfsprekend allemaal graag winnen als we spelen, maar het allerbelangrijkste doel is dat we er allemaal plezier in hebben. Daarom is het streven van onze club: Het aanbieden van en deelnemen aan een gezellig, relaxed, respectvol en sociaal moment van ontspannen inspanning. Zou bridge ook iets voor u zijn? Tja, wij denken uiteraard van wel, maar het is net als met het eten van haring en spruitjes: je moet het eerst proberen en dan leren te waarderen. Om u over die drempel te helpen hebben we dit jaar een wel heel aantrekkelijk aanbod. Want dit najaar start er weer een beginnerscursus onder deskundige leiding van onze voorzitter en bridgedocente Gerrie Hiddema. En het allermooist is dat u vier avonden lang gratis kunt 'proeven' van het spel dat absoluut naar meer smaakt. Vanaf 26 september kunnen belangstellenden vier woensdagavonden gratis kennismaken met onze prachtige denksport. Pas daarna beslist u of u daadwerkelijk de cursus voor beginners gaat volgen. De kennismakingsavonden vinden plaats in 'it Koartling'. Wel is het absoluut noodzakelijk om u vooraf op te geven. Wilt u eerst meer informatie over deze unieke kans dan kunt u altijd bellen of mailen met Gerrie Hiddema. Zij is telefonisch bereikbaar op 0511-541058 of op 06-16318126. Haar persoonlijke mailadres is: gerrie@hiddema.nl", aldus de club.