‘Speciale’ motoren welkom op Feanster Motor- en Brommershow

Surhuisterveen - Wie in de schuur nog een bijzondere motorfiets heeft staan en deze graag eens wil showen wordt nu de gelegenheid geboden tijdens de Feanster Motor- en Brommerhow, welke wordt gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 november in Zalencentrum De Lantearne.

,,Het kunnen oldtimers, maar ook youngtimers zijn. Het gaat om speciale exemplaren”, zegt André Postma, beheerder van De Lantearne. Wel benadrukt hij dat aanmelden geen garantie is dat de motoren geplaatst zullen worden. ,,We proberen zoveel mogelijk verscheidenheid aan te brengen, diverse types en merken”, zo verduidelijkt hij. Voor opgave kan men contact opnemen met André Postma (tel. 0512-361303; email info@delantearne.nl onder vermelding type motor en leeftijd).

De Feanster Motor- en Brommershow begint zo langzamerhand een traditie te worden. Het evenement wordt om de twee jaar gehouden en gaat z’n zesde editie in. De belangstelling is elke keer enorm. De diversiteit in het aanbod van brommers en motoren is groot. Van de nieuwste modellen tot juweeltjes uit het verleden, een mix van klassieke en moderne motoren en brommers, zowel toer- als sport.

Verschillende partijen hebben hun medewerking toegezegd, zoals de plaatselijk Oldtimerclub Fan Antike Motoren, de Noordelijke Hulpmotorenclub uit Gerkesklooster/Stroobos, de Stichting Baansport Opende en de plaatselijke motortoervereniging MC De Toerriders.