Zevende editie Super Survival Surhuisterveen

Surhuisterveen - Zwembad Wettervlecke biedt binnenkort weer plaats aan de Super Survival Surhuisterveen. In samenwerking met survivalclub Kootstertille wordt er een prachtig parcours om en in het zwembad neergelegd.

Dit geweldige spektakel vindt plaats op zaterdag 8 september. Een ieder die mee wil doen, kan zich opgeven via de kassa van het zwembad. Bij inschrijving hoor je ook direct je starttijd.

De deelnemers starten om de minuut met het parcours. Je gaat eerst via de bosschages, sloot, de Badlaan en de Zonneweide een aantal hindernissen nemen. Daarna kom je weer op het zwembadterrein, waar een groot scala aan wateractiviteiten op je staan te wachten. Iedere deelnemer ontvangt na het behalen van de eindstreep, voorwaar geen makkie, een oorkonde met de gebruikte tijd.

,,Wij roepen iedereen op deze uitdaging aan te gaan en je zult merken dat survival een echte topsport is. De super Survival Surhuisterveen is het laatste onderdeel van de Supermedaille. Deze geweldige mooie grote medaille kun je alleen behalen als je aan alle door zwembad Wettervlecke, mede georganiseerde activiteiten, hebt mee gedaan. De wandel- en zwem 4 daagse, de fiets 2 daagse, de Wettervlecke Run en de hierboven beschreven Survival", aldus de organisatie.

Tot op dit moment zijn er 25 deelnemers die nog in aanmerking komen voor de supermedaille. Dit zijn de echte topsporters van Surhuisterveen en wijde omgeving. Geef je snel op bij de kassa en doe mee!