Heideruters en Marruters in de prijzen

HARKEMA/EASTERMAR - Amazones van De Heideruters en LR/PC de Marruters uit Eastermar presteerden afgelopen week goed op diverse concoursen.

Heideruter Cristina van der Tuin reed met haar paard Highflyer naar de eerste prijs in de klasse B op een concours in Tolbert. De combinatie kreeg 75,5 punten voor de rijstijl. Later op de avond won ze ook nog een vierde prijs in de klasse L.

Dineke Veenstra reed met haar pony Anjershof Peggy naar een tweede prijs in de klasse L op het Heamielconcours in Bolsward. Joke Bakker werd op hetzelfde concours derde in de klasse L, met haar paard Hurricane. Bovendien reed ze in de klasse M met Ella’s choice naar een eerste prijs.

Jade Bolhuis was op een dressuurwedstrijd in Oenkerk, waar ze met Dorien naar twee eerste prijzen reed in de B-dressuur.

Een afvaardiging van LR/PC de Marruters was ook op het Heamielconcours in Bolsward. Melissa Kloosterman won met haar paard Joompels SE tweemaal een eerste prijs in de klasse BB springen. Jan de Boer werd met zijn pony Rocky B eerste en tweede. Anneke de Boer legde in de klasse M beslag op de eerste prijs met haar paard Eclair. Ten slotte werd Melisse Kloosterman met haar paard Haya Maude vierde in de L1 dressuur.