Far Beyond viert jubileum in BaronTheater

Opende - Far Beyond viert zaterdag 23 juni hun 25-jarige jubileum in het BaronTheater van Opende. De toegang is gratis.

Het begon allemaal in 1993 in Opende aan de Provincialeweg, waar de band tot aan vandaag de luxe heeft te mogen oefenen bij de familie Gjaltema. Dit in de eigen gebouwde studio in de ‘oude koeienstal’.

De Gjaltema-studio is regelmatig verbouwd en de openingsfeestjes waren berucht. Niet in de laatste plaats door de speeches van de heer Gjaltema. De muziek van Far Beyond is niet in één stijl te vangen, maar dat het popmuziek is staat in ieder geval vast.

In 1997 verscheen het album ‘Alone’. Dit debuutalbum werd goed gewaardeerd. Ook de tweede cd ‘Watch our Lamp’ vond in 1998 gretig aftrek. Optredens en radio aandacht waren er voldoende: 3FM, Omrop Fryslân, Popskuor, Kink FM en diverse festivals. In 2004 kwam het laatste album ‘Agony’ uit.

Na de komst van nieuwe muzikanten en de zangeressen Anja en Gesiena kwam de band tot de conclusie dat plezier maken vooropstond. Dit moest de drijfveer voor de toekomst worden. De band veranderde het repertoire naar een mix van eigen werk en covers. Menig avond en optreden werden omgetoverd in een muzikaal feestje door de band.

Dus heb je zin in een feestje? Kom dan op 23 juni naar het BaronTheater. Een avond vol gegarandeerd leuke muziek. Far Beyond viert zijn 25-jarige bestaan met een terugblik. Oud-bandleden doen weer mee, oude nummers zijn afgestoft en worden in een avondvullend programma ten gehore gebracht. 

Nummers van Alone, Watch our lamp en Agony worden gevolgd door een selectie van covers, die garant staan voor een feestje. Denk aan Madonna, Kensington, Duran Duran tot aan de rock van Springsteen en the Cult en nummers van Blof en the Scene. 

Kortom: een gezellige avond voor iedereen met goede muziek, een hapje en een drankje en gratis entree. De zaal gaat open vanaf half negen en het optreden begint om negen uur.