Tal van activiteiten bij zwembad Wettervlecke

Surhuisterveen - Zwembad Wettervlecke staat, na een geweldige eerst maand met heel veel mooi weer en het binnenhalen van de 25000ste bezoeker, vol in de startblokken voor een flinke reeks leuke activiteiten.

Midzomernachtduik
Allereerst is er op donderdag 21 juni de Midzomernachtduik. Op lekkere en zwoele muziek een uurtje zwemmen in het Feanster bad. Van 21.30 tot 22.30 staat dit evenement op de agenda. En het personeel van het zwembad heeft weer allerlei extra ideeën om hier een geweldig zwemuurtje van te maken. De Midzomernachtduik komt eigenlijk voort uit de Scandinavische landen, waar 21 juni wordt gevierd als start van de zomerperiode. In Nederland doen de openluchtbaden mee aan dit feestje om nog meer bekendheid voor de eigen instelling te maken. En het bad personeel heeft er zin in, dus kom langs op donderdagavond 21 juni tijdens de Midzomernachtduik.

Zwemvierdaagse
Voor alle sportieve zwemmers is de zwemvierdaagse een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Vier dagen lang 500 meter zwemmen en aan het eind ligt er voor een ieder die de afstand heeft gezwommen een medaille klaar. Iedere avond starten we om 19.15 uur. In de middag zijn er de hele week door verschillende activiteiten. Op dinsdag mogen de vierdaagse deelnemers als echte ZEEMEERMINNEN (foto) door het water glijden tijdens een speciale spoedcursus. In het zwembad zijn er nog veel meer ideeën voor activiteiten, maar daarover lees je meer op de site van het zwembad. De zwemvierdaagse is onderdeel van de supermedaille. Wil je in het bezit komen van een supermedaille, dan moet je aan de volgende activiteiten mee doen: wandel en zwemvierdaagse, fietstweedaagse, Wettervlecke Run en Super Survival Surhuisterveen. Als je de wandelvierdaagse (mag ook in eigen dorp zijn buiten Surhuisterveen) hebt meegelopen, dan kun je een supermedaille deelname formulier afhalen in het zwembad.

Kijk voor meer informatie op: www.wettervlecke.nl