Herinneringen ophalen bij reünie basisschool Kootstertille

Kootstertille - De tijd vliegt voorbij. Veel van ons kunnen zich de lagere schooltijd nog prima herinneren, terwijl het alweer een behoorlijke poos geleden is. 

Oud-leerlingen van de Oranje Nassauschool in Kootstertille die er van 1983-1989 naar school gingen, hebben onlangs tijdens een geslaagde reünie gehouden. Een heel aantal woont nog steeds in Friesland. Enkele oud-leerlingen zijn in het westen van het land neergestreken en wanneer spreek je elkaar dan nog? 

Bij de reünie was daar alle ruimte voor: herinneringen ophalen, samen met oud-leerkrachten, samen lekker eten, maar ook oude dia’s bekijken. Daar bleek namelijk een enorme hoeveelheid van te vinden te zijn in het gebouw aan de Linthorst Homanloane in Kootstertille.

Op de foto op de achterste rij v.l.n.r. meester Pieter van der Velde, Gerrit IJszenga, meester Piet Zeilstra, juf Imca IJtsma-Wildeman, Petra van Abbema, Baukje Pultrum, Wiebrigje Welfing en Tjerk Hamstra. Tweede rij vanaf links meester Klaas de Jong, Gerard Alkemade en Jetze Anne Spinder.Derde rij v.l.n.r. Gerdien Leguijt, Liesbeth IJlstra, Elly Westerhof en Adriaan de Vries. Vooraan vanaf links Loes van der Wal, Inge Boonstra, Arend Driest, Sjoukje Wiersma, Jitske Renkema en Nynke de Jong.