Succesvol acro-weekeinde in Scheemda voor WSBF

Scheemda - In Scheemda werd afgelopen weekeinde de open Groninger kampioenschappen gehouden. De teams van WSBF betraden regelmatig het podium.

Op de zondag was er goud voor het D-duo Eline Bakker en Fleur Vegte. Een vijfde plek en tevens een medaille was er voor hun clubgenoten Lotte van Sluijs en Anouck Hofstede. Ook was er goud voor het duo C-lijn Chaluna van der Elst en Jiska Batema.

Het duo Elina Sipma en Lieke Bos, dat eveneens uitkomt in de C-lijn wist een gouden medaille te behalen. Het mix-pair Yannick van der veen en Eva van Sluijs mocht de hoogste plek van het erepodium betreden. Bij de trio’s junior C-lijn was er een gouden plak voor Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Alida Lindeboom.  

Op de zaterdag werd er door de teams van WSBF eveneens eremetaal behaald. Jantina de Vries en Elsa de Vries mochten bij de E-duo’s het zilver meenemen naar Surhuisterveen. In de categorie E-jeugd wonnen Tess Arends en Jildou van Houten een bronzen medaille. Bij de D-jeugd wist het duo Gina de Haan en Kaylen Arends eveneens beslag te leggen op een derde plaats.