Nieuwe Alpha van start in Buitenpost

Buitenpost - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Buitenpost wordt aangeboden.

Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. In Nederland zijn dat er ruim 270.000.

In de regio Buitenpost gaat op dinsdagavond 29 januari een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige avonden en een weekend ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 uur op een informele locatie. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom. Deze cursus  wordt gegeven in samenwerking met de Gereformeerde Kerk van Gerkesklooster-Stroobos. 

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of op de Facebookpagina  van Alpha Buitenpost of neem contact op met Amo Draijer via AlphaBuitenpost@gmail.com.