Kerstconcert Christelijk Mannenkoor Pro Rege

DOKKUM - Onder de bezielende leiding van dirigent Jan Hibma geeft Christelijk Mannenkoor Pro Rege uit Dokkum weer haar jaarlijkse kerstconcert. Het koor bestaat inmiddels meer dan vijftig jaar en kan terugzien op vele optredens en samenwerkingen in kerk, sporthal, verzorgingstehuis of in de open lucht. Naast de mannenstemmen zal er ook veel muziek te horen zijn. De virtuoze organiste Anja Heikamp-Kommerie bespeelt het orgel en Ronald Postema neemt de vleugel onder zijn bekwame handen. Tijdens het concert is er uiteraard ruimte voor samenzang. Het geheel zal worden gepresenteerd door Rennie Veenstra.

Het concert vindt plaats op vrijdag 21 december in De Fontein te Dokkum. De aanvang is om 20.00 uur. U bent vanaf 19.30 uur welkom. Kaarten voor € 7,50 zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen Evangelische Boektiek Dokkum, Slagerij Smit Ternaard, Boektiek Levend Water Damwâld en O. Haitsma Holwerd. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten aan de zaal verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt.

Mocht u overwegen om lid te worden van Pro Rege, dan nodigen wij u uit om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Voor meer info: www.mannenkoorprorege.nl of bel onze voorzitter: 0519-321647.