Bijzondere dienst in de Oosterk in Kollum eerste kerstdag

Kollum - Op eerste kerstdag was er een bijzondere dienst in de Oosterkerk in Kollum de dienst werd geleid door ds. Peersmann. Met als thema ‘Geloof met me mee’. De kerkdienst waar in we het Bijbelverhaal van de geboorte van christus mogen horen een verkondiging over onze Redder en Raadsman en er werd samen bekende kerst liederen gezongen.

Musical ‘Bureau Knetter’

Deze dienst werd afgesloten door een leuke kerstmusical dat door kindernevendienst werd opgevoerd als titel ‘Bureau Knetter’, deze leuke musical paste geheel bij de dienst. Het was een prachtige humoristische musical het past geheel bij de verhalen en thema's van de adventstijd.

De musical ging over een reclamebureau die de opdracht kreeg om een campagne over vrede te maken maar het hen zelf niet altijd goed om de te vrede te bewaren.

Spelers van de musical waren: Hebe, Krijn, Sytze, Bert, Jenny Ilse, Gerben, Sjoukje, Hidde, Femke, Tobias en Demi. De collecte is bestemd voor kinderen in de knel. In het bijzonder werd er aandacht besteed aan Syrische vluchtelingenkinderen in Libanon.