Lentewandeling bij Buitencentrum Boomkroonpad

DROUWEN

- In 2018 is er elke zondag iets te doen bij Buitencentrum Boomkroonpad! Op 26 mei kunnen bezoekers met een gids van Staatsbosbeheer een mooie boswandeling maken door de prachtige omgeving. De tocht is geschikt voor jong en oud.

De gids van Staatsbosbeheer heeft oog voor verschillende aspecten van het voorjaar: de verschillen tussen de frisgroene bladeren van bomen en struiken, bloesems. De overal opschietende kruiden en de nestelende vogels zijn voorbeelden van de natuur die op alle fronten weer wakker is geworden. Het zindert van activiteit en groei.

De wandeling start om 12.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.

De kosten zijn vijf euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Graag vooraf aanmelden: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl

Voor meer informatie en overige activiteiten kijk op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad