Cheque Hawaiiteam en HSV Surhuisterveen voor hertenkamp

Surhuisterveen

Het Hawaiiteam uit Surhuisterveen heeft in het pinksterweekend weer haar jaarlijkse radiomarathon gehouden.

Dit weekend wordt gekoppeld aan de opening van het nieuwe visseizoen van hengelsportvereniging Surhuisterveen e.o. Het Hawaiiteam vierde deze keer haar tienjarig jubileum. 

Mede door de trouwe sponsors kon er weer een grandioos weekend worden neergezet met meerdere activiteiten. Natuurlijk waren de piratenklankjes live op de radio via de 106.80Mhz en wereldwijd via de stream te volgen.

Als goed doel werd er deze keer gekozen voor het hertenkamp in Surhuisterveen. De dieren kunnen rekenen op een cheque van duizend euro. Er is door het Hawaiiteam vijfhonderd euro bij elkaar gesprokkeld. Dit bedrag is verdubbeld door hengelsportvereniging Surhuisterveen e.o.  

Het Feanster hertenkamp vindt het geweldig wat het Hawaiiteam en hengelsportvereniging Surhuisterveen hebben gedaan. ,,Namens het hertenkamp bedankt voor dit fantastisch mooi geldbedrag.”

Op de foto alle vrijwilligers van hertenkamp Surhuisterveen, het Hawaiiteam (niet allemaal aanwezig) en in het blauwe T-shirt het bestuur van hengelsportvereniging Surhuisterveen.


 


Auteur

Redactie