Liefde voor muziek geeft Back to the 60’s & 70’s power

Surhuisterveen

Wat hebben wereldberoemde bands als Creedence Clearwater Revival, the Rolling Stones en de Nederlands bekende groep BZN gemeen met de Friese band Wooden Moons? Het antwoord op deze vraag klinkt op 3 november tijdens Back to the 60’s & 70’s.

Samen met de drie vaste deejays laat de tribute band muziek in zalencentrum De Lantearne te Surhuisterveen tot leven komen.

Na een editie van afwezigheid denkt voorzitter Joop Numan dat deejay Jan Klazinga ‘zijn zaal’ ook wel weer vol zal krijgen. ,,Hij neemt steevast een hele groep fans mee”, weet Numan over Klazinga die al vele jaren platen draait tijdens het muziekfestival. ,,Jan draait vooral muziek waar in stijl op gedanst kan worden, veel van onze bezoekers houden hier van.”

In de grotere Fleckeseal kan ook volop gedanst worden, ieder in zijn of haar eigen stijl. Joop Numan staat samen met Geert van der Velde achter de draaitafels in deze zaal en verwent het publiek graag met herinneringen en het heerlijke sfeertje dat muziek uit de jaren zestig en zeventig met zich meebrengt. Nog steeds worden tijdens het festival de meeste nummers van vinyl gedraaid.

Om de 27ste editie van Back to the 60’s & 70’s meer power te geven is Wooden Moons uitgenodigd. De jongemannen van deze Friese sixties & seventies tribute band timmeren flink aan de weg en delen hun liefde voor muziek als the Beatles, the Rolling stones en Pink Floyd graag met hun publiek.

Kaarten voor het Feanster muziekfestival zijn verkrijgbaar bij Intertoys Numan en op zaterdag 3 november vanaf 21.00 uur aan de zaal.


Auteur

Redactie