Rottefalster Sjong- en Muzykjûn in It Werflân

Rottevalle

De 26ste editie van de Rottefalster Sjong- en Muzykjûn wordt op vrijdag 9 november in MFC It Werflân georganiseerd.

Traditiegetrouw werd de afgelopen 25 jaar op de tweede vrijdag in november de Rottefalster Sjong- en Muzykjûn georganiseerd door Ja-Pi-Jo. Na 25 jaar nemen Dorpshuis It Werflân en De Piipegaeltsje Sjongers de organisatie van deze bijzondere avond over.

Het open podium-evenement wordt voortgezet met de charme zoals iedereen dat is gewend. Tegelijkertijd wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om de avond nieuw leven in te blazen door het podium nog meer open te stellen voor nieuw talent. Om zo iedereen de kans te geven om een keer op het podium te staan. Het wordt weer een muzikale avond met een leuke mix van talent waarin ook samen met de zaal wordt gezongen.

En natuurlijk zijn er een aantal bekende optredens. Denk daarbij aan de Piipegaeltsje Sjongers, de Voortvarende Vrouwen en The Young Bunch.

Inloop tussen 19.00 en 19.30 uur, met muziek. De opening is om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aan het eind wordt (ook traditioneel) met de pet rond gegaan. Vol is vol.


Auteur

Redactie