November Winds van De Bazuin waait weer door de Wâlden

Drogeham/Augustinusga

Fanfare De Bazuin uit Augustinusga organiseert ook dit jaar het November Winds-concert. Het inmiddels bekende concert vindt plaats op zaterdag 24 november.

Als locatie voor het concert is gekozen voor de Jacob Tsjerke in Drogeham. De Bazuin was hier al eens eerder te gast en dat is goed bevallen. De kerk heeft een goede akoestiek en prettige sfeer wat belangrijk is om als concertzaal te dienen, aldus De Bazuin.

Dirigent Gerk Huisma van de Stynsgeaster fanfare heeft een aantrekkelijk programma samengesteld met mooie muziek. Verrassende acts zorgen voor een totaal-beleving voor het publiek, aldus De Bazuin.

Voor de pauze kan men genieten van meer traditionele muziekstukken. Voor het programma na de pauze heeft de fanfare samenwerking gezocht met gastsolisten. Een vocalist aangevuld met een combo zal samen met De Bazuin het podium betreden. Deze gelegenheidsband bestaande uit Jan Grau (zang), Freerk Runia (gitaar), Sido Post (basgitaar), Wilco Bouma (toetsen) en Pieter Runia (drums) vormen een belangrijk onderdeel van November Winds.

Het thema na de pauze is ‘De Bazuin meets Queen’ en dat belooft veel goeds. Want wie kent niet de immens populaire popgroep Queen met leadzanger Freddy Mercury? Deze band heeft mega-hits afgeleverd en wereldwijd menig zaal plat gespeeld.

Benieuwd of De Bazuin samen met de Queen-coverband de concertzaal in Drogeham plat krijgt? ,,Reserveer dan een toegangskaart bij Tiny Huizenga, tel. 06-1976 5370.” Na afloop van het concert is er gelegenheid om gezellig na te praten met een hapje en drankje.

 


Auteur

Redactie