Davina Michelle hoofdact op Admiraliteitsdagen 2023

Davina Michelle in Dokkum. Foto Bote Sape Schoorstra

Davina Michelle treedt zaterdagavond 9 september op tijdens de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Dat is dinsdag bekend gemaakt op een bijeenkomst voor de hoofdsponsoren van het festival.

„Het valt zeker onder de noemer ‘back by popular demand’ dat Davina Michelle weer optreedt tijdens de Admiraliteitsdagen in Dokkum”, zegt Johan Koster namens de muziekcommissie van het festival. ,,Al in 2019 stond dit supertalent op het Marktpodium en sindsdien is haar ster alleen maar rijzende geweest. Dit jaar richt Davina haar pijlen ook op het buitenland en de voortekenen lijken veelbelovend. Voor we haar echter aan het buitenland gaan verliezen, is ze eerst nog hoofdact in Dokkum tijdens De Admiraliteitdagen op de Zijl.”

Op de Admiraliteitsdagen speelt ze op het hoofdpodium rondom de Zijl in Dokkum . De elfde editie van de Admiraliteitsdagen vinden plaats op 7, 8, 9 en 10 september. De Admiraliteitsdagen is een maritiem festival in Dokkum met muziek, spectaculaire activiteiten, historische schepen, een foodfestival en straattheater. www.admiraliteitsdagen.nl.

Nieuws

menu