Eerste prijsuitreiking eindejaarsloterij Ondernemersvereniging Dokkum

De cheques van 50 euro zijn uitgereikt aan de families Vriesema uit Ferwert, Kamminga uit De Westereen en Katsma uit Dokkum. Foto Jan van Empel

Dokkum - Vorige week is de door de ondernemersvereniging Dokkum (OVD) georganiseerde eindejaarsloterij van start gegaan. Maandag was de eerste van zeven trekkingen door notaris S. Hellema en werden de eerste vijftien prijswinnaars bekend. De uitreiking van de hoofdprijzen was bij Lippe Wonen. De winnaars werden verrast met een Dockumer Kadobon die weer bij de middenstand en horeca in Dokkum besteed kan worden. Dat Dokkum goed te vinden is als aantrekkelijk winkelcentrum blijkt uit de herkomst van de ingeleverde loten. Van heinde en ver kwamen de consumenten in Dokkum winkelen.

Bij aankopen vanaf tien euro ontvangt de klant een eindejaarslot. De loterij duurt tot het einde van het jaar. De laatste trekking is op 3 januari. Alle ingeleverde loten doen dan nog een keer mee voor de supertrekking met als hoofdprijs duizend euro aan Dockumer Kadobonnen.

Nieuws

Meest gelezen

menu