Nieuwe sportaccommodatie Hallum eind april open maar stichting zit met onverwacht tekort van bijna een ton

De nieuwe sportaccommodatie Bruisend Hart van Hallum begint steeds meer vorm te krijgen, maar de stichting Bruisend Hart heeft de gemeente Noardeast-Fryslân gevraagd om financieel bij te springen.

Van stichting Bruisend Hart van Hallum krijgen op de bouwplaats en links het zwembad de bestuursleden Johannes Houtsma en Siebe Post de plaquette Leader Bruisend Hart 2.0 Hallum van subsidiënt Streekwurk Noordoost uit handen van projectadviseur Noordoost-Fryslân Gerwin van Oene.

Van stichting Bruisend Hart van Hallum krijgen op de bouwplaats en links het zwembad de bestuursleden Johannes Houtsma en Siebe Post de plaquette Leader Bruisend Hart 2.0 Hallum van subsidiënt Streekwurk Noordoost uit handen van projectadviseur Noordoost-Fryslân Gerwin van Oene. Foto Bram Buruma

Het totale project voor clustering van kleedaccommodatie en horeca voor de voetbalclub, kaatsvereniging en openluchtzwembad De Sawn Stjerren kost anderhalf miljoen euro en er wordt ook deze maanden hard doorgewerkt om er voor te zorgen dat de deuren in ieder geval eind april open kunnen als het zwemseizoen begint. Het totale project zal dan na de zomer met de start van het nieuwe voetbalseizoen in gebruik worden genomen.

Nieuws

menu