Diverse prijzen voor amazones Heideruters en Marruters

Jan de Boer met Kantjes Freek. Eigen foto

HARKEMA/EASTERMAR Amazones van De Heideruters en LR/PC de Marruters pakten diverse prijzen.

Zo won Jayda Kailola met Temptation een vierde prijs in de klasse L op CC de Wolden in Veeningen. Christina van der Tuin won met Highflyer een eerste prijs in de klasse L op CC Tolbert. Bovendien won deze combinatie ook nog een eerste prijs in de klasse M. Verder legde Van der Tuin beslag op tweemaal een vierde prijs in de klasse M. Ten slotte won Joke Bakker met Hugtens Hurricane een eerste en een vierde prijs in de klasse M op CC in Marum.

Namens LR/PC de Marruters deed Jan de Boer goede zaken in Harich. Met zijn pony Pepper sprong hij foutloos en won een eerste en een tweede prijs in de klasse L springen cat. D/E.

Met zijn pony Kantjes Freek sprong De Boer eveneens alles foutloos. Hij wist twee keer een eerste prijs te winnen in de klasse Z springen cat. D/E.

Melissa Kloosterman deed met het paard Joompels mee in Zuidwolde. Zij behaalde een zesde prijs in de klasse B springen. In Oudega deed Jolanda Kamstra-van Santen mee aan een dressuurwedstrijd. Zij won een tweede prijs in de klasse M1 dressuur met haar paard Early Top. In Bakkeveen werd Sandy Kamstra tweede met haar paard H K3raise in de klasse B dressuur.

Nieuws

menu