Engelse entertainers op Open dartstoernooi in Surhuisterveen

Genieten van de gezellige sport met de pijltjes. Eigen foto

Surhuisterveen staat zaterdag 3 september weer in het teken van de dartsport. In zalencentrum De Lantearne, Jan Binneslaan 49, wordt een singlestoernooi gehouden (14.00 uur) en een avondtoernooi (20.00 uur).

Voor de avond heeft de organisatie een aangename verrassing voor de dartsliefhebbers in petto. Zij heeft namelijk twee Engelse topentertainers voor het Ally Pally van Noord-Nederland weten te strikken. Het ‘Feanster Open Dartstoernooi’ is in de loop van de jaren niet meer weg te denken van de dartskalender en is bijzonder populair bij de deelnemers. Voor het singlestoernooi kan men zich uitsluitend inschrijven via de website www.feansterdarts.nl.

Dazzler en Silverback

Het middagtoernooi krijgt echter een speciaal vervolg. Dé entertainers onder de darters komen in het avondprogramma vanuit Engeland naar Surhuisterrveen voor een aansluitende dartsdemo. Vanaf 20.00 uur worden Darryl ‘The Dazzler’ Fitton en Tony ‘The Silverback’ O’Shea verwelkomd onder de klanken van hun inmiddels wereldberoemde opkomstnummers.

Voorafgaande aan hun optreden vindt een loting plaats, waaruit een aantal getrokken wordt dat het op mag nemen tegen beide topspelers. De winnaars van de verliezer- en winnaarsronde van het singletoernooi zijn in ieder geval verzekerd van een partijtje tegen deze toppers. De avond is gratis toegankelijk, zowel voor darters als publiek.

Nieuws

menu