Jumpstart Fitness in Triemen

Foto Jantsje Wiersma

Triemen - Evelien Pancheri-Volbeda gaf donderdag voor de tweede keer in Dorpshuis de Bazuin in Triemen groepslessen Jumpstart Fitness.

In zo’n les doe je oefeningen op speciale jumpschoenen. Het voordeel hiervan is de rebound. Rebound vermindert je lichaamsvet, maakt je lichaam strakker, verhoogt je behendigheid, versterkt je spieren en geeft je een betere conditie. De oefeningen bestaan uit vloeiende bewegingen en zijn daarom niet zwaar voor je gewrichten. Ook in Kollum is al een start hiermee gemaakt. Het zijn wel de eerste lessen in Friesland, in het midden van het land worden deze lessen al vaker gegeven.

Evelien is een personal trainer, die na de CIOS opleiding in Engeland verschillende opleidingen gevolgd heeft op het gebied van fitness. Zij is van plan om in deze regio deze trainingen op te zetten. Er is een eerste gratis proefles, inclusief schoenhuur.

Bij aanmelding is het van belang om gewicht en schoenmaat door te geven. Heb je belangstelling? 0638251969. Of kijk op Facebookpagina Jumpstart Fitness.

Nieuws

menu