Sip Jaap Bos begint aan derde seizoen bij VV Anjum

Pexels

ANJUM - Anjum-trainer Sip Jaap Bos gebruikt de laatste weken tot de start van de voetbalcompetitie in het weekend van 25 september om de juiste selectie samen te stellen voor de nieuwe voetbaljaargang.

De selectie is grotendeels gelijk aan het vorige afgebroken seizoen. Zeker is dat Mark Jansma in verband met zijn werk geen deel meer uit maakt van de A-selectie van de v.v. Anjum.

Doordat een aantal spelers uit de JO17 en uit het tweede elftal hun opwachting maken, heeft Bos meer keuzemogelijkheden om zo goed mogelijk voor de dag te komen in de zaterdag derde klasse B. Het is een mooie mix van jonge en oude spelers: ,,Mei elkoar kinne wy der wat moais fan meitsje.”

Tijdens de voorbereiding worden er diverse oefenwedstrijden gespeeld en staan de bekerwedstrijden op het programma tegen Grijpskerk ( 4-9 thuis), de Lauwers (11-9 uit) en WTOC (18-9 uit).

Sip Jaap Bos begint aan zijn derde seizoen bij de v.v.Anjum, maar de oud-Anjumer heeft nog geen volledig seizoen afgemaakt. Twee keer werd de competitie voortijdig beëindigd. Anjum is voor hem de eerste vereniging als hoofdtrainer.

De in Dokkum wonende hoofdtrainer staat aan de vooravond van een seizoen waarin handhaving in de derde klas het doel is.

Nieuws

menu