Voetballers Surhuisterveen kiezen naam en clubkleuren

De twee tenues waaruit gekozen kan worden. Eigen foto

De werkgroep identiteit en activiteiten is namens de beide voetbalclubs in Surhuisterveen al een tijdje bezig een nieuwe naam, clubkleuren, logo en tenue te bedenken.

Het is de bedoeling dat er in de zomer van 2023 een nieuwe (fusie)club is in Surhuisterveen. Vanuit de fusiecommissie is de werkgroep gevraagd om voor de nieuw te vormen voetbalclub in Surhuisterveen een naam, clubkleuren, logo en tenue te bedenken.

Twee tenues

De werkgroep heeft er voor gekozen om de leden hierbij te betrekken. Onlangs hebben een aantal leden van beide clubs, uit alle geledingen, een tweetal tenues geselecteerd. Daarnaast werd er gekozen voor professionele ondersteuning. Wat gaat het worden: FC Surhuisterveen of FC Surhústerfean, de clubkleuren oranje-blauw of bordeauxrood-wit?

Zaterdag was het de beurt aan de jeugdleden om hun stem uit te brengen. Zaterdagmiddag 15 oktober kan elk lid van 12 tot 17 uur zijn stem uitbrengen in het clubhuis van v.v. Surhuisterveen. Een uur later zal burgemeester Oebele Brouwer de uitslag bekend maken in het clubhuis van ’t Fean ’58. De dag wordt op een feestelijke manier afgesloten door feestzanger Trienes Henstra.

Nieuws

Meest gelezen

menu