Coop in Buitenpost gaat verder als Plus supermarkt

Bedrijfsleider Jan Dooitzen van der Veen bij de nieuwe zelfscans Yke Bremer

De voormalige Coop aan de Christinastraat in Buitenpost opent woensdag 22 juni opnieuw de deuren als Plus supermarkt. De winkel is in een paar weken helemaal verbouwd, aldus bedrijfsleider Jan Dooitzen van der Veen.

,,De Coop hebben we met het eigen personeel leeg gehaald en vervolgens hebben de bouwvakkers de binnenkant helemaal gestript. We hebben een nieuwe vloer en een nieuw plafond gekregen. Alles is volledig nieuw. We maken elke avond even een rondje door de winkel om te kijken of alles gaat zoals we graag zouden willen. We krijgen bij de verbouwing hele goede ondersteuning van Plus-medewerkers die echt uit de supermarktwereld komen en precies weten wat goed werkt”, aldus Van der Veen.

Nieuw in de winkel zijn de zelfscans, gaat hij verder. Ook zijn er elektrische schaplabels, waardoor de klant over de prijs en voorraad van de levensmiddelen wordt geïnformeerd. De indeling van de Plus supermarkt is grotendeels hetzelfde als in de voormalige Coop. ,,De klanten komen eerst op de versafdeling, maar die is wel veel groter met een ruimer assortiment.” Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat de supermarktketens Plus en Coop gingen fuseren en onder de naam Plus verder willen gaan.

Nieuws

menu