Dokkumer Schildersbedrijf Loonstra op nieuwe plek

Ingezonden foto

Dokkum - Schildersbedrijf Loonstra uit Dokkum is sinds afgelopen week officieel op een nieuwe locatie gevestigd. Hoewel er aan het nieuwe pand aan de Holwerderweg in Dokkum nog druk wordt gewerkt, is de verhuizing inmiddels wel achter de rug. Eigenaar Jan Smid: “We hopen dat we over een week of vier de werkzaamheden helemaal hebben afgerond”.

Smid nam op 1 januari 2019 het bedrijf over van Onno Loonstra, de derde generatie die het schildersbedrijf runde. Smid was zelf ook twaalf jaar werkzaam in de schildersbranche. Hij begon als ZZP’er, maar kwam na vier jaar schilderen op kantoor terecht en werd bedrijfsleider bij een ander schildersbedrijf. Inmiddels is het bedrijf flink doorgegroeid en er zijn momenteel 18 schilders actief voor Loonstra. Tot voor kort was het bedrijf gevestigd aan de Hogedijken, maar daar moest het bedrijf plaatsmaken voor de komst van een nieuwe supermarkt.

Aan de achterkant worden vier losse units gerealiseerd van 50 vierkante meter per stuk. Deze zijn bestemd voor de verhuur en kunnen door de huurders zelfstandig benaderd worden.

Nieuws

menu