John Miller overhemden met extra lange mouw

Het merk John Miller is een ervaren speler in de heren shirts markt. Tijdens het ontwerpen en maken van de shirts wordt zuiver katoen geselecteerd. Dit zorgt voor een hoogwaardig draagcomfort. De collectie van John Miller is uitgebreid. Niet alleen overhemden met mouwlengte 6, maar ook met mouwlengte 7 zijn in overvloed beschikbaar.

Het merk bedient op deze manier mannen van gemiddelde- en grote lengte. Het komt vaak voor dat lange mannen een overhemd mooi vinden, maar deze niet kunnen dragen, omdat de mouw te kort is. John Miller verhelpt dit probleem met mouwlengte 7 overhemden.

Het merk John Miller

In de jaren 60 heeft van Winkel een duik in het diepe genomen. Het merk Ledûb werd op de markt gebracht. Qua prijsklasse zit het merk in de hoge middenklasse, wat voor het familiebedrijf een primeur was. Het hoge segment werd toen nog niet betreden door van Winkel. In 1989 kwam daar verandering in toen het merk John Miller werd gelanceerd.

John Miller is een premium merk, wat naast bij de productiematerialen ook naar voren komt in het design. De afwerking is tot in de puntjes verzorgd, afgemaakt met kleine accenten. Winkel Fashion is het moederbedrijf van John Miller. Sjef van Winkel, de founder van het merk ergerde zich aan kragen die er door het opkrullen de punten van de kraag niet netjes uitzagen. In de jaren 50 is het familiebedrijf een specialist op gebied van overhemden. De expertise van het merk wordt tot op de dag van vandaag nog steeds ontwikkeld om de mooiste shirts te blijven ontwikkelen voor de man.

In Nederland heeft van Winkel veel betekend voor het leger. Het uniform van een soldaat bevatte vroeger een overhemd. Het familiebedrijf heeft veel overhemden geleverd aan het leger. Dit zijn er duizenden. Het waren niet alleen overhemden, maar ook blouses . Naast het leger zijn ook veel winkels en confectie stores voorzien.

John Miller shirts pasvorm

De overhemden met extra lange mouw van John Miller zijn van deze tijd. De collectie voorziet veel mannen van een overhemd. Er zijn namelijk drie pasvormen:

  • Tailored fit: deze is lichtelijk aangesloten. Er is beperkt ruimte om te bewegen, maar de stretch in het shirt zal het nooit te strak zitten. Dit zorgt er namelijk voor dat het overhemd vervormt volgens de contouren van het lichaam.
  • Regular fit: deze pasvorm is de ruimste van allemaal. Het valt ruim over het lichaam, wat een zeer losse en ontspannen look geeft.
  • Modern fit: deze pasvorm zit tussen tailored fit en regular fit in. De shirts van John Miller in deze categorie hebben dus genoeg bewegingsruimte, maar zijn licht getailleerd. Dit betekent dat de vloeiende en gestroomlijnde uitstraling nog steeds aanwezig is.

Het juiste overhemd met lange mouw online

Met de drie pasvormen zorg John Miller er voor dat ze veel mannen lang kunnen laten genieten van een shirt. Elke categorie shirts kan voorkomen in effen kleuren, maar ook in vrolijke strependessins. Bovendien is zijn er John Miller mouwlengte 7 overhemden beschikbaar, boven op de reguliere mouwlengte 6. Dit betekent dat de mouwen langer zijn dan gemiddeld. Lange mannen profiteren hier enorm van, omdat het voor hen altijd erg lastig is om een goed overhemd te vinden. Mouwlengte7.com is gespecialiseerd in het verkopen en aanmeten van shirts met mouwlengte 7. Neem eens een kijkje op de website!

Nieuws

menu