Mathilda Fashion nu ook in Buitenpost

Mathilda Haarsma opent in Buitenpost de tweede vestiging van haar kledingzaak Mathilda Fashion. Foto Martje Reitsma

Buitenpost - Mathilda Haarsma opent op 22 augustus in Buitenpost de tweede vestiging van haar kledingzaak Mathilda Fashion

Mathilda Haarsma startte negen jaar geleden aan de Kolk 40 in Surhuisterveen Mathilda Fashion, een modezaak met heel veel merken voor de vrouw in de maten 34 tot en met 58. Nu opent ze aan de Kuipersweg 2A in Buitenpoast haar tweede vestiging. De nieuwe winkel heeft een vloeroppervlak van maar liefst 350 vierkante meter.

Haarsma start in Buitenpost met Mustang schoenen, tassen en sieraden en de kledingmerken Zip73, Juffrouw Jansen, Dreamstar, Yest, Magna en nog veel meer. Elke week wordt de collectie aangevuld en daarbij zorgt Haarsma zelf voor de inkoop. Op die manier kan ze ook gericht op zoek gaan naar kleding waar haar klanten naar vragen. Ze helpt bezoekers graag onder het genot van een kopje koffie, thee (of iets anders).

Beide winkels hebben hun eigen pagina op Facebook (Mathilda Fashion en Mathilda Fashion Buitenpost), waar steeds de nieuwste aanvullingen in de collectie en aanbiedingen zijn te zien.

Nieuws

menu