Nijskjirrig, de nieuwe thuiskapper voor Harkema en omstreken

Margriet van der Veen is in oktober onder de naam Nijskirrig gestart als thuiskapster. Ingezonden foto

Harkema - Nijskjirrig is de nieuwe thuiskapper voor Harkema en omstreken. Ze maakt het haar klanten graag gemakkelijk, door bij hen aan huis te komen.

Eigenaresse Margriet van der Veen is sinds vorig jaar oktober zelfstandig ondernemer. ,,Na een aantal jaren werkervaring in de kapsalon vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. In eerste instantie ben ik begonnen als thuiskapper, maar in de toekomst zal er zeker ook een salon bij komen.’’

Liever thuis

Tijdens haar opleiding en later in haar werk merkte Margriet van der Veen dat vrij veel mensen moeite hebben om naar de kapper te gaan. Dat kan zijn door bijvoorbeeld ziekte, of door een fobie. ,,Daarnaast zijn er veel mensen die sowieso liever in hun eigen omgeving geknipt willen worden. Door als thuiskapper aan de slag te gaan, bereik je ook deze mensen. En dat is toch een grote doelgroep.”

Nijskjirrig is er voor heren, dames en kinderen, zowel overdag als in de avonduren. Knippen, kleuren, permanenten, alles is mogelijk. Knippen kan al voor 12 euro.

Nijskjirrig is telefonisch bereikbaar op 06-29 88 30 46 (ook whatsapp) en via facebook . Hier is de complete prijslijst en overige informatie te vinden.

Nieuws

menu